Renda 2017, que no se t’oblide!

renta 2017

Aquest post va dirigit als més despistats i despistades. Si encara no heu presentat la vostra declaració de Renda del 2017, recordeu que teniu de temps fins al 27 de juny per a presentar-la!

Queda menys d’un mes de termini per a presentar la teua declaració. Que no te s’oblide! ¿Que suposa la presentació o la liquidació fora de termini? Si et retardes més del compte i t’arriba requeriment tindràs que fer front a la possible sanció per presentació o liquidació extemporània.

A més, aneu en compte en els esborranys de la Renda que envia l’Agencia Tributaria. La mateixa Agencia Tributaria reconeix que els esborranys de renda poden tindre errors i lo millor és no córrer riscos. Per açò, la millor manera d’evitar la possible sanció és comptant amb l’ajuda d’un servei d’assessoria qui t’informarà de tota la teua declaració.

Tampoc confieu en si esteu obligats a presentar o no la declaració ja que pot ser que no estigueu obligats però si siga convenient presentar-la.

Acabem aquest post recordant-vos que el període de la campanya de la Renda 2017 va començar en abril però no oblideu que finalitza el 27 de juny! Des de M. Carbonell – Gestió d’Entitats recomanem que realitzeu la Renda 2017 quant més prompte millor!

Com sempre, si teniu dubtes o necessiteu qualsevol tipus d’ajuda ens podeu trobar al 865676436 o a info@mcarbonell.net

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *